► «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!»

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από τη σημερινή πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία. Φωτό Ε.Α.

Παλαιστίνιοι και αντιπροσωπείες αριστερών κομμάτων και οργανώσεων, περίπου 600 κύρια νέοι και νέες, συμμετείχαν σήμερα Τρίτη στη συγκέντρωση έξω από την Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα. Δέκα κλούβες της αστυνομίας και πέντε διμοιρίες ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τους διαδηλωτές από το χτίριο της σιονιστικής οντότητας.

Η συγκέντρωση ήταν η δεύτερη στην Ισραηλινή Πρεσβεία μετά τις μαζικές δολοφονίες και τραυματισμούς Παλαιστινίων από το σιονιστικό στρατό – με τανκς και ελεύθερους σκοπευτές – στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ την προηγούμενη Παρασκευή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από την πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία. Φωτό Ε.Α.

Η κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ είναι συνένοχη στις δολοφονίες των Παλαιστινίων με τη συνεργασία της και υποστήριξη της προς την κυβέρνηση του εγκληματία Νετανιάχου. Ο Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του ως συνέταιρος με το σιονιστικό κράτος στα πετρέλαια και φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο και ο στρατός του Ισραήλ συμμετείχε μόλις την περασμένη βδομάδα σε ασκήσεις με τον ελληνικό στρατό!

Οι Αμερικανικές-ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Ελλάδα συνεργάζονται με το Ισραήλ για τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων των Παλαιστινίων προσφύγων που απαιτούν την επιστροφή στα σπίτια τους!

Στην Ελλάδα το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα μαζί με τα κόμματα της εργατικής τάξης πρέπει να απαιτήσουν την επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στα σπίτια τους, την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, τη διακοπή των διπλωματικών και κάθε είδους σχέσεων με το Ισραήλ, την έξωση της Ισραηλινής Πρεσβείας από την Ελλάδα, και το μποϊκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από τη συγκέντρωση στην Ισραηλινή Πρεσβεία. Φωτό Ε.Α.

Τα μπλοκ της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεραλιστικής Συνεργασίας με τα πανό τους πραγματοποίησαν πορεία από το Μέγαρο Μουσικής στην Πρεσβεία.

Στη συγκέντρωση επίσης συμμετείχαν με τα πανό τους: ΟΚΔΕ, ΟΡΜΑ, Λαϊκό Μέτωπο Τουρκίας, ΕΕΚ, ΣΕΚ, Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και με σημαίες το Λαϊκό Μέτωπο Παλαιστίνης (PFLP).

Μερικά από τα συνθήματα στην πορεία και συγκέντρωση: “Οι λαοί νικούν με το όλπο στο χέρι”, “Τρομοκράτες είναι οι σιονιστές – όχι οι Παλαιστίνιοι αγωνιστές”, “Ο ΣΥΡΙΖΑ στηριζει τους σιονιστές – είναι συνένοχος για όλες τις σφαγές”, ”Κυβέρνηση συνένοχοι των ιμπεριαλιστών”. –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s