ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΕΕ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΕΕ!

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Από τη σημερινή Κυριακή βράδυ συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. Φωτό ΕΑ.

Από τη σημερινή Κυριακή βράδυ συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. Φωτό ΕΑ.

Πάνω από 2.500 – κύρια νεολαία – συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή έξω από τη Βουλή με σύνθημα “ΟΧΙ” στα μνημόνια, με πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων.
Στη συγκέντρωση συμμετείχε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά ούτε οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΜΕΤΑ ούτε του ΚΚΕ – ΠΑΜΕ.

Στις Βρυξέλλες η Γερμανία και οι δορυφόροι της, τα αντεργατικά και αντι-κομμουνιστικά καθεστώτα της ανατολικής Ευρώπης, απαίτησαν την εκδίωξη της Ελλάδας από το ευρώ και την ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι νεο-αποικιοκράτες αφού τον ανάγκασαν να προτείνει ο ίδιος νέο βάρβαρο μνημόνιο λιτότητας, τώρα τον πετάν στα άχρηστα όπως έκαναν με τον Παπανδρέου αλλά και με τον Σαμαρά.

Ακόμη και στην περίπτωση που επιτευχθεί σήμερα Κυριακή στις Βρυξέλλες κάποιος συμβιβασμός μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας, το τίμημα για την Ελλάδα θα είναι αξεπέραστο. Οι ηγέτες της ΕΕ απαιτούν πλήρη έλεγχο των εσόδων-εξόδων της Ελλάδας από μια «ανεξάρτητη αρχή» όργανο της τρόϊκα! Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε μια απολυταρχική νεο-αποικία του ευρώ με συντριβή των εργαζομένων, αγροτών, νεολαίας και μικροεπαγγελματιών.

Ο μόνος δρόμος για την αποφυγή της καταστροφής και της μαζικής δολοφονίας του ελληνικού λαού είναι μάχη με γενική πολιτική απεργία διαρκείας για τη συντριβή των μνημονίων λιτότητας, ανατροπή κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έξοδος από ΕΕ και διαγραφή του χρέους, εθνικοποίηση τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων, ανατροπή καπιταλισμού και κυβέρνηση αντιπροσώπων εργατών – αγροτών με σχεδιασμένη οικονομία. –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s