► ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ!

► ΕΡΓΑ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΚΑΘΙΖΗΣΗ -11,7% ΤΟΥ ΑΕΠ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ! 

► ΕΠΙΘΕΣΗ MAT ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!

Από την επίθεση των ΜΑΤ στη νεολαία χτες στην πλατεία Συντάγματος. Φωτό fb alerta

Με απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας η χούντα Μητσοτάκη απαγόρευσε (δικαιολογια ο κορονοϊός) τις συγκεντρώσεις στη μνήμη Αλέξη Γρηγορόπουλου από τις 05.00 το πρωί της Κυριακής 6η Δεκέμβρη έως και τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας!

Χτες Παρασκευή περίπου 100 νέοι και νέες αντι-εξουσιαστές και αναρχικοί με τα πανό τους πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στη μνήμη του 15χρόνου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από ειδικό φρουρό της αστυνομίας στα Εξάρχεια στις 6 Δεκέμβρη 2008. 

Στη συγκέντρωση της νεολαίας αναίτια επιτέθηκαν με χημικά τα ΜΑΤ-χρυσαυγίτες με στολή και οι μοτοσυκλετιστές της χούντας Μητσοτάκη. Η αστυνομία έκανε 5 προσαγωγές.

Το πανό της χτεσινής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. Φωτό fb alerta

Μέσα στη Βουλή η κοινοβουλευτική χούντα Μητσοτάκη ψήφισε χτες το αντιδραστικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος «Εκσυγχρονισμός Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας» που παραδίδει τη δημόσια περιουσία (αγροτικές περιοχές, δάση, βουνά, λίμνες, ποτάμια και προστατευόμενες περιοχές) στις μεγαλοεταιρείες.

Ταυτόχρονα το νομοσχέδιο μειώνει τη φορολογία ενέργειας στις βιομηχανίες και επιβάλει νέο “οικολογικό” (!) φόρο στο πετρέλαιο κίνησης.

Χτες η αμαρτωλή ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε (τρεις βδομάδες μετά από τις άλλες χώρες της ΕΕ), τη μεγαλύτερη κατάρρευση σ’ όλη την Ευρώπη, του ΑΕΠ τρίτου τριμήνου 2020 με -11,7% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019. Σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2020, το ΑΕΠ της Ελλάδας αυξήθηκε κατά μόλις +2,3% στο τρίτο τρίμηνο, ενώ ο μέσος όρος αύξησης του ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ ήταν +11,6% και της περιοχής του Ευρό +12,6%. 

Αυτά τα στοιχεία είναι ενδειχτικά της καταστροφικής πορείας κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας μέσα στη δίνη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της πανδημίας κορονοϊού.

Ο Υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας δήλωσε ότι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, «αναδεικνύουν τόσο τη δυναμική που είχε αναπτύξει η ελληνική οικονομία πριν την υγειονομική κρίση, όσο και τις αντοχές της κατά τη διάρκεια της κρίσης»! Ασύστολα γκεμπελικά ψέμματα!

Η χούντα Μητσοτάκη οδηγεί την Ελλάδα στην απόλυτη χρεοκοπία που θα σημάνει κόλαση για την εργατική τάξη, νεολαία, αγρότες, μικροεπιχειρηματίες και συνταξιούχους.

Κηδεία σε εκκλησία της Αθήνας της χούντας Μητσοτάκη. Φωτό Γιώργος Μουτάφης

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε χτες η εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάϊμς, η Ελλάδα βρίσκεται στη 2η θέση παγκόσμια στην αύξηση των θανάτων από κορονοϊό, μεταξύ «πρώτου» και «δεύτερου» κύματος!

Στην κορυφή αυτής της φοβερής λίστας είναι η Τσεχία με αύξηση θανάτων κατά 2.011%, και ακολουθεί η Ελλάδα με αύξηση θανάτων κατά 1.950% (χίλια εννιακόσια πενήντα τοις εκατό!) μεταξύ άνοιξης και φθινόπωρου 2020!

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία του ιστότοπου statista.com για τον κορονοϊό δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι στην 14η θέση με τους υψηλότερους θανάτους, 56, ανά εκατομμύριο.

Στις πρώτες θέσεις αυτού του απαίσιου καταλόγου είναι οι Τσεχία, Πολωνία, Ιταλία, Ελβετία, Ουγγαρία και σχεδόν όλες οι Βαλκανικές χώρες.

Τα εμβόλια που διαφημίζουν αμερικανικές, βρετανικές και γερμανικές εταιρείες δεν θα έχουν τη δύναμη να καταστείλουν την πανδημία, όπως τόνισαν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολιτικοί και επιστήμονες, μαζί και ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΕΠΑ Άντονι Φάουτσι που προφήτευσε ένα «καταστροφικό Γενάρη» για την Αμερική. 

Από την περσινή πορεία (6/12/2019) για τον Αλέξη. Φωτό Ε.Α.

Τους επόμενους μήνες ο λαός της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κοινωνική κρίση από την Κατοχή και τον Εμφύλιο Πόλεμο.

Η ΕΕ και η χούντα Μητσοτάκη έχουν κηρύξει ολοκληρωτικό ταξικό πόλεμο ενάντια στην εργατική τάξη για να επιβιώσουν οι τράπεζες και ο καπιταλισμός. Γι’ αυτούς αξία έχουν τα κέρδη, πάνω από τις ανθρώπινες ζωές.

Ο καπιταλισμός οδηγεί την ανθρωπότητα στη βαρβαρότητα!   

Είναι ώρα αποφασιστικής μαζικής δράσης της εργατικής τάξης και νεολαίας με την οργάνωση κάθε είδους κινητοποιήσεων και Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας για την συντριβή των διχτατορικών διατάξεων «έκτακτης ανάγκης» και την ανατροπή της χούντας Μητσοτάκη.  

Για να σωθούν ζωές και να ανοίξει ο δρόμος σε εργατική κυβέρνηση εθνικοποίησης των τραπεζών και μεγαλοεπιχειρήσεων και σε έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ. –  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s