► ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!

ΕΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ! ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!

► ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΑ-ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 6:30 μ.μ.!

fullsizeoutput_3fd2

Διαδηλωτές ανεμίζουν σημαίες της Παλαιστίνης πάνω στις κλούβες των ΜΑΤ μπροστά στη σιονιστική πρεσβεία στην Αθήνα, Μάης 2018. Φωτό Ε.Α.

Χτες Τρίτη στην Γουάσινγκτον ο Πρόεδρος των ΕΠΑ Τραμπ και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου, παρουσίασαν το Σχέδιο Τραμπ για την Παλαιστίνη που νομιμοποιεί τους παράνομους αποικισμούς των Σιονιστών, διασπά σε μικρές ενότητες τα παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης και παραχωρεί την κοιλάδα του Ιορδάνη και 30% της Δυτικής Οχθης στο σιονιστικό Ισραήλ.

Το Σχέδιο Τραμπ απαγορεύει το δικαίωμα των Παλαιστινίων να επιστρέψουν στα σπίτια τους – απ’ όπου εκδιώχθηκαν με τον πόλεμο των Σιονιστών το 1947 – και μετατρέπει τη Δυτική Όχθη σε σιονιστικό έδαφος του Ισραήλ μέσα στο οποίο δημιουργούνται “νησίδες” γύρω από τις παλαιστινιακές πόλεις με καμιά πιθανότητα οικονομικής, εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης.

Σε αντάλλαγμα το Ισραήλ παραχωρεί στους Παλαιστίνιους δυο περιοχές νερήμου δίπλα στα σύνορα με την Αίγυπτο και ο Τραμπ με $50 δισ. προσπαθεί να εξαγοράσει τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Σκοπός του Σχέδιου Τραμπ είναι η εξαφάνιση των Παλαιστινίων στο άμεσο μέλλον, με τεράστιες οικονιμικές και κοινωνικές καταπιέσεις ώστε να τους εξαναγκάσει να να μεταναστεύσουν στις γεινονικές χώρες για να επιβιώσουν.

2048

Οι εγκληματίες πολέμου Νετανιάχου και Τραμπ χτες στη Γουάσινγκτον.

Την ώρα που οι Τραμπ και Νετανιάχου ανακοίνωναν το σχέδιο γενοκτονίας των Παλιστινίων, παρουσία αντιπροσώπων των Αράβων φεουδαρχών, ο Τράμπ δικάζεται στο Κονγκρέσο των ΕΠΑ για τις παράνομες ενέργειες του, και δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε ότι ο Νετανιάχου πρέπει να δικαστεί για για δωροδοκία και άλλες συναφείς κατηγορίες. Προκεται για δυο εγκληματίες πολέμους που πρέπει να δικαστούν στο δικαστήριο πολέμου της Χάγης. 

Η φιλο-ισραηλινή Νιού Γιόρκ Τάϊμς ανάφερε ότι το Σχέδιο του Τραμπ, που σύνταξε ο γαμπρός του Σιονιστής Τζαρετ Κούσνερ, ανακοινώθηκε χτες για να σώσει τον Τραμπ από καταδίκη στο Κονγκρέσο και να βοηθήσει τον Νετανιάχου να κερδίσει τις εκλογές στο Ισραήλ στις 2 Μάρτη.

Τουρκία, Ιράν και Ιορδανία καταδίκασαν το Σχέδιο Τραμπ. Ρωσία, ΕΕ και Γερμανία “επιφυλάχτηκαν” να ακούσουν τις αντιδράσεις. Ο Νετανιάχουν βρίσκεται στη Μόσχα σήμερα για συνομιλίες με τον Πούτιν. Η Βρετανία θεωρεί ως «θετικό»το Σχέδιο Τραμπ.

Χτες ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς δήλωσε ότι «ο Τραμπ είναι σκύλος. Μου τηλεφώνησαν από την Γουάσινγκτον, δεν τους μίλησα. Λέω όχι και θα συνεχίζω να λέω όχι! Περνάμε δύσκολες μέρες. Η αντίσταση πρέπει να κλιμακωθεί σ’ όλα τα μέτωπα, η νεολαία πρέπει να υποστηριχτεί».

EPY_xdqXkAAdwYa

Η σταδιακή αρπαγή της Παλαιστίνης από τους Σιονιστές, με υποστήριξη από τον αμερικανικό και ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό αλλά και τη σταλινική γραφειοκρατία.

Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου ρίχνουν λάδι στη φωτιά που μαίνεται σ’ όλη τη Μέση Ανατολή ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σολεϊμανί. Τότε ο Υπουργός Εξωτερικών των ΕΠΑ Πομπέο δήλωσε ότι η δολοφονία ήταν μέρος «ενός μεγάλου σχεδίου»!  

Εκατομμύρια διαδηλώνουν στη Λίβανο και στο Ιράκ ενάντια στις υποταγμένες στον ιμπεριαλισμό κυβερνήσεις λιτότητας και διαφθοράς και στο Ιράκ απαιτούν την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.

Οι εργαζόμενοι και οι αγρότες σ’ όλο τον Αραβικό κόσμο δεν θα επιτρέψουν την καταστροφή της Παλαιστίνης.

Στην Ελλάδα, σε μια περίοδο «προς πόλεμο προπαρασκευής», όπως δήλωσε ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος (21/1/2020), ο ελληνικός στρατός διεξάγει γυμνάσια με το Ισραήλ και ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις για πόλεμο είτε στο Αιγαίο είτε στη Λιβύη και στον Περσικό Κόλπο, ενάντια στον αραβικό και ιρανικό λαούς.  

Ο «πιο πιστός σύμμαχος των ΕΠΑ», όπως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είπε στην Γουάσινγκτον, έχει εξαπολύσει τη πιο βίαιη επίθεση ενάντια στη νεολαία, στην εργατική τάξη και στους πρόσφυγες. Η χούντα Μητσοτάκη είναι ένα αντεπαναστατικό ρατσιστικό καθεστώς, υπόδουλο βέβαια με τα μνημόνια σε ΕΕ, ΔΝΤ και ΝΑΤΟ-ΕΠΑ.

DSC06297

Από τη μεγαλειώδη πορεία νίκης της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου 17/11/2019. Οι φοιτητές και η νεοαλία πρωτοστατούν ενάντια στα πολεμικά σχέδια. Όχι στον πόλεμο, εξέγερση ενάντια σ’ αυτούς που θα κηρύξουν πόλεμο! Φωτό Ε.Α.

Η νεολαία, οι φοιτητικοί σύλλογοι και τα εργατικά σωματεία πρέπει να κινητοποιηθούν ενάντια στο Σχέδιο Τραμπ-Νετανιάχου, με εφαρμογή πλήρους μποϊκοτάζ ενάντια στο Ισραήλ, με πάλη ενάντια στις αμερικανικές βάσεις, με απαίτηση την άμεση αναγνώριση του ανεξάρτητου παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Αυτή η μάχη είναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ του σημερινού αγώνα ενάντια στις μαζικές απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, για τη συντριβή των μνημονίων, ενάντια στον πόλεμο, για την ανατροπή της χούντας Μητσοτάκη με την οργάνωση Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας. –  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s