► ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΟΛΕΪΜΑΝΙ, Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ! – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

► ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ!

► ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΠΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ! – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Lead-Free-696x523-1

Από τις προχτεσινές αντι-αμερικανικές διαδηλώσεις στη Βαγδάτη. Στο πανό αριστερά ο Αμπού Μαχντί αλ-Μουχάντις (υπαρχηγός των ιρακινών Λαϊκών Μονάδων), και δεξιά ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Κασέμ Σολεϊμάνι που δολοφονήθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής από πύραυλο των ΕΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης. Φωτό The News Line     

Προχτές ο αρχιτρομοκράτης Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ απείλησε ότι αν το Ιράν εκδικηθεί τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σολεϊμάνι και των έξι συντρόφων του, τότε οι ΕΠΑ θα χτυπήσουν 52 στόχους στο Ιράν «πολύ υψηλής σπουδαιότητας και σημαντικών για το Ιράν και τον ιρανικό πολιτισμό»!

Πρόκειται για μια τεράστια απειλή όχι μόνο ενάντια στο Ιράν, αλλά ενάντια σ’ όλους τους λαούς, τη νεολαία και τους εργαζομένους του κόσμου που αγωνίζονται για την επιβίωση και την ελευθερία τους.

Είναι μια ομολογία της ολικής βαρβαρότητας του σημερινού αμερικανικού ιμπεριαλισμού που δολοφονεί και εξαφανίζει κάθε ηγέτη και κάθε λαό που αντιστέκεται στα ληστρικά σχέδια του.

Ο Τραμπ και ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν λογαριάζουν ούτε καν τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ, ούτε οποιαδήποτε διεθνή συνθήκη. Η πολιτική τους είναι πόλεμος, τρομοκρατία, βασανιστήρια και δολοφονίες.

Ο ιμπεριαλισμός στη σημερινή περίοδο της παγκόσμιας άλυτης οικονομικής κρίσης του, προσπαθεί να αποφύγει ένα νέο τρισχειρότερο κραχ με αρπαγή του πετρελαίου και των πρώτων υλών των χωρών της Μέσης Ανατολής και νεο-αποικιακή καθυπόταξη των λαών του κόσμου.

Το Ιράν, όπως δήλωσαν Ιρανοί αξιωματούχοι, δεν πρόκειται να υποταχθεί στις απειλές του Τραμπ και θα εκδικηθεί τον στρατηγό Σολεϊμάνι και τους έξι άλλους Ιρακινούς και Ιρανούς ηγέτες που δολοφόνησε ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός.

5760

Εκατοντάδες χιλιάδες στην κηδεία του στρατηγού Κασέμ Σολεϊμάνι σήμερα Δευτέρα  στην Τεχεράνη. Φωτό Abedin Taherkenareh

Ο Τραμπ θα βρεθεί σε μια παγίδα που ο ίδιος έστησε με την αλλαζονεία του. Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός τσακίστηκε στο Βιετ-Ναμ, έχει παγιδευτεί στο Αφγανιστάν, έσπασε τα μούτρα του στη Κούβα και στη Βενεζουέλα, ηττήθηκε κατά κράτος στη Συρία, στη Λιβύη οι φατρίες των ιμπεριαλιστών πολεμούν μεταξύ τους, και τώρα το κοινοβούλιο του Ιράκ απαίτησε την αποχώρηση όλων των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από το έδαφος του.

Τα εγκλήματα πολέμου των ΕΠΑ, είναι στο επίπεδο της βαρβαρότητας του Σιονισμού, των Τζιχαντιστών και των Σαουδάραβων φεουδαρχών.

Η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και η χούντα Μητσοτάκη όλοι τους υποστηρίζουν πολιτικά και στρατιωτικά – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – τη βαρβαρότητα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και τον Τραμπ. Κανείς/καμμιά από τους ηγέτες της Δύσης δεν μίλησε για το έγκλημα του Τραμπ, κανείς τους δεν ζήτησε να δικαστεί ο Τραμπ στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Είναι όλοι τους υπηρέτες των ΕΠΑ και συνένοχοι των εγκλημάτων!

Το καθήκον της νεολαίας και της εργατικής τάξης στην Ελλάδα είναι η οργάνωση του αγώνα διαρκείας για την ανατροπή του Μητσοτάκη, φίλου και σύμμαχου των ΕΠΑ.

Η συντριβή των μνημονίων και η ανατροπή της χούντας Μητσοτάκη θα είναι η πιο μεγάλη αλληλεγγύη προς τους λαούς της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για την εκδίωξη όλων των ιμπεριαλιστικών στρατευμάτων, για τη νίκη της Παλαιστίνης και των λαών του Ιράν, Ιράκ και Συρίας. –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s