► ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

► ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

►ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ-ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ!

ΕΞΩ ΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑ!

 ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

DSC06249

Στον επαναστατικό δρόμο του Νοέμβρη – από τη φοιτητική πορεία τής 31/10/19. Φωτό Ε.Α.

Με τα πογκρόμ των ΜΑΤ-ταγμάτων εφόδου η ακροδεξιά ρατσιστική χούντα Μητσοτάκη επιχείρησε να καταλύσει το άσυλο στην ΑΣΟΕΕ, να γονατίσει το φοιτητικό κίνημα παραμονές της επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Με πολιτική σοκ και δέους, η κοινοβουλευτική χούντα όργανο της ΕΕ θέλει να τρομοκρατήσει και υποτάξει το εργατικό και φοιτητικό κίνημα, για να επιβληθούν οι ιδιωτικοποιήσεις, οι μαζικές απολύσεις, οι αρπαγές σπιτιών και μαγαζιών, οι μισθοί πείνας ελαστικής εργασίας  – όλα όσα απαιτούν οι τραπεζίτες και τα αφεντικά για να σωθεί ο καπιταλισμός. 

Τη Δευτέρα τα ΜΑΤ προσπάθησαν να σπάσουν την αντίσταση των φοιτητών. Απέτυχαν παταγωδώς παρά τα γκλομπ και χημικά! Οι φοιτητές νίκησαν και κατάφεραν ένα σημαντικό πλήγμα στα διχτατορικά σχέδια Μητσοτάκη.

Τα αφεντικά του Μητσοτάκη θεωρούν ότι μπορούν ταυτόχρονα να τα τσακίσουν την αντίσταση των εργαζομένων και της νεολαίας με τα ΜΑΤ-τάγματα εφόδου τους διχτατορικούς νόμους των μνημονίων και τα δικαστήρια.

EL PRAT Monday phto AP

Από την εξέγερση στην Καταλονία για Ανεξαρτησία και Δημοκρατία ενάντια στο βασιλικό καθεστώς της Μαδρίτης. Φωτό από τη διαδήλωση  στο αεροδρίμιο της Βαρκελόνης ενάντια στη φυλάκιση των ηγετών για την ανεξαρτησία της Καταλονίας στις 17/10/19. Η εξέγερση ενάντια στη λιτότητα, ρατσισμό και διχτατορικά μέτρα της ΕΕ αναπτύσεται ραγδαία στις σημερινές συνθήκες οικονομικής κατάρρευσης του καπιταλισμού.  Φωτό ΑΡ.

Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και του ασύλου υποστηρίζονται από τους μνημονιακούς εργατοπατέρες σε ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – Ομοσπονδίες που αρνούνται τη συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου, και από τους ξεπουλημένους πανεπιστημιακούς που κλείνουν τα πανεπιστήμια.

Η πανάθλια ηγεσία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αποφάσισε να αναστείλει τις 48ωρες απεργίες και δίνει ανάσα στη χούντα Μητσοτάκη που απειλεί να χτυπήσει την πορεία του Πολυτεχνείου, να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που αντιστέκονται στις ιδιωτικοποιήσεις και μαζικές απολύσεις.

Η βία και τα πογκρόμ του Μητσοτάκη πρέπει να συντριβούν από το μέτωπο εργατών – φοιτητών, από την επέμβαση με όλα τα μέσα της οργανωμένης δύναμης της εργατικής τάξης και νεολαίας.

Η φετινή πορεία της Εξέγερσης πρέπει να βροντοφωνάξει ΚΑΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΞΩ ΕΕ και ΗΠΑκαι να οδηγήσει στη συγκρότηση ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και οργάνωσης ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη συντριβή μνημονίων, διάλυσης ΜΑΤ, ανατροπής κοινοβουλευτικής χούντας Μητσοτάκη – ΕΕ, για να ανοίξει ο δρόμος σε μια εργατική σοσιαλιστική κυβέρνηση εθνικοποίησης των τραπεζών. – 

Leave a comment