► ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ! Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

► ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!

2753317

Σήμερα Δευτέρα το πρωί στην ΑΣΟΕΕ. Η Κοινοβουλευτική Χούντα Μητσοτάκη με τα Τάγματα Εφόδου των ΜΑΤ. Φωτό Eurokinissi.

Μετά τα πογκρόμ των ΜΑΤ στους πρόσφυγες, μετανάστες, άστεγους και νεολαία, τώρα η χούντα Μητσοτάκη διέταξε τα τάγματα εφόδου των ΜΑΤ να επιτεθούν στους φοιτητές μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ)!

Αύριο ετοιμάζεται να χτυπήσει την πορεία του Πολυτεχνείου και τους απεργούς ΔΕΗ κ.α. που κήρυξαν συνεχόμενες 48ωρες απεργίες ενάντια στην ιδιωτικοποίηση.

Αυτή η πορεία διχτατορικής νομοθέτησης και πογκρόμ της χούντας Μητσοτάκη πρέπει να συντριβεί από το κολοσιαίο μέτωπο εργατών – φοιτητών με ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Δεν φτάνουν οι 48ωρες ενός κλάδου, μόνου του! Απαιτείται η άμεση επέμβαση της οργανωμένης δύναμης της εργατικής τάξης, όπως στη Χιλή κ.α.

Σήμερα Δευτέρα τα ΜΑΤ προσπάθησαν να σπάσουν την αντίσταση των φοιτητών αλλά απέτυχαν παταγωδώς παρά τα γκλοπ και χημικά! Αποχώρησαν το μεσημέρι και οι περίπου 1.000 νικητές φοιτητές πραγματοποίησαν πορεία. 

φοιτητές-ΑΣΟΕΕ

Φοιτητές/τριες σήμερα το πρωί στην ΑΣΟΕΕ αντιστάθηκαν νικηφόρα στα τάγματα εφόδου ΜΑΤ και στους πανάθλιους πρυτάνεις! Φωτό parasklinio.gr

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου είχε επιβάλει μπλακ-άουτ στους ίδιους τους φοιτητές του!

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό πραχτορείο-φερέφωνο της χούντας Μητσοτάκη και της ΕΕ μετέδωσε ότι οι φοιτητές προκάλεσαν τα ΜΑΤ!

Τα ΜΑΤ είχαν κάνει έφοδο – με χρήση των νόμων Μητσοτάκη-ΚΙΝΑΛ-Ελληνικής Λύσης – την Κυριακή πρωί στην ΑΣΟΕΕ για να μαζέψουν “όπλα” δηλ. κράνη, μπουκάλες και ιστούς σημαιών!

Βρισκόμαστε σε μια πορεία επιβολής κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος από το καθεστώς Μητσοτάκη-ΕΕ!

Νομίζει ότι το εργατικό και φοιτητικό κίνημα είναι μειοψηφίες, ότι εξουσιάζεται από τους πανάθλιους εργατοπατέρες και μνημονιακούς yes-men και ότι αυτός και τα Τάγματα Εφόδου ΜΑΤ έχουν τη δύναμη να τα βάλουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και με την ιστορικά οργανωμένη εργατική τάξη και με τη νεολαία!

5dc94822825e630ed73b36f4

Τάγματα Εφόδου ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ σήμετα το πρωί. Αποχώρησαν νικημένοι! Φωτό eurokinissi

Η εργατική τάξη και νεολαία ήδη δίνουν την απάντηση τους! Την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ πρέπει φοιτητές και εργαζόμενοι με μεγάλα πανό να πραγματοποιήσουν την πορεία με τα τόσο αληθινά συνθήματα «Η χούντα δεν τέλειωσε το 73» και ΚΑΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, έξω οι ΕΕ και ΗΠΑ!

Οι αγωνιστές και τα εργατικά σωματεία και οι μαχητές φοιτητές/τριες καλούνται να ενώσουν στους δρόμους τη δύναμη τους και να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για συντριβή μνημονίων, διάλυσης ΜΑΤ, ανατροπής Μητσοτάκη – ΕΕ! 

DSC06250

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ! Από τη φοιτητική διαδήλωση των Καταλήψεων Πολυτεχνείου την Πέμπτη 31/10 στην Αθήνα. Φωτό Ε.Α.

Τα βήματα οργάνωσης, και έτσι τεράστιας ανάπτυξης της Αντίστασης, είναι γνωστά σε εργαζόμενους, φοιτητές, συνταξιούχους, αγρότες, μικρομεσαίους:

Άμεση επικοινωνία με σωματεία, συλλόγους αγωνιστές για συντονισμό.

Επιτροπές Αγώνα σε κάθε δουλειά.

Συμβούλια Δράσης σε κάθε περιοχή.

Αποφάσεις Αντίστασης και Απεργίας απ’ όλα τα Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες.

Απεργιακή αλληλεγγύη με απεργούς ΔΕΗ, ΔΕΠΑ κ.α.

Καταλήψεις και μπλοκαρίσματα.

Αυτές οι ενέργεις οδηγούν στη σύγκλιση μιας ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ! –

► ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!

xporeia-foitites.jpg,qitok=JJd6g42Q.pagespeed.ic.x_y4hIQ163

► ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/11/19: Σήμερα το πρωί στα αστυνομοκρατούμενα Δικαστήρια Ευελπίδων ορίστηκε δικάσιμος για τις 22 Νοέμβρη για τους δυο φοιτητές μέλη της νΚΑ και της ΕΑΑΚ και αφέθηκαν ελεύθεροι. Σε ανακοινώσεις τους το ΝΑΡ τονίζει τη «στοχοποίηση της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής Αριστεράς από κυβέρνηση και κρατικούς μηχανισμούς».

Η νΚΑ αναφέρει,

«Και είναι αυτή η νεολαία που θα σταθεί ασπίδα προστασίας σε οποιονδήποτε δεχτεί τα «πυρά» των κατασταλτικών μηχανισμών της κάθε κυβέρνησης. Είναι αυτή που θα τους ανατρέψει!

Απαιτούμε την αθώωση των φοιτητών και μελών της νΚΑ, Δ. Κ. και Γ.Π. που δικάζονται στις 22 Νοέμβρη και να μην τους ασκηθεί καμία δίωξη

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ!

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ!» –

3 thoughts on “► ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

  1. Μην αρχίζεις τα περί χούντας. Νόμιμα εκλεγμένη είναι η συμμορία, αρέσει δεν αρέσει αυτό, έτσι είναι. Για χουντικές πρακτικές να μιλάς! Το τρομαχτικό είναι πως και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν!

  2. Ευχαριστούμε για τις επίκαιρες παρατηρήσεις που είναι βέβαια ιστορικά σωστές. Σήμερα χρησιμοποιούμε τη λέξη “χούντα” στην Ελλάδα για να δηλώσουμε ότι οι καπιταλιστικές κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις των μνημονίων λιτότητας ΕΕ-ΔΝΤ είναι βίαια καθεστώτα “κοινοβουλευτικής διχτατορίας” που κυβερνούν με νομοθετήματα-διαταγές της ΕΕ που είναι αντίθετα στα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα του αστικού πολιτεύματος. Η “χούντα-κοινοβουλευτική διχτατορία” ΣΥΡΙΖΑ και τώρα η “χούντα-κοινοβουλευτική διχτατορία” Μητσοτάκη, κυβερνούν με τη βία των ΜΑΤ, τα δικαστήρια και την τρομοκρατία των ΜΜΕ. Η Βουλή υπάρχει μόνο για να ψηφίζει τις διαταγές της ΕΕ. Το ίδιο συμβαίνει στη Γαλία, Ισπανία και σε άλλες χώρες της ΕΕ όπου χρησιμοποιείται η φράση “κράτος έκτακτης ανάγκης”. Θεωρούμε ότι αυτή η άποψη μας ακολουθεί την ανάλυση του Β. Λένιν στη μελέτη του “Κράτος και Επανάσταση”. – Εργατική Αντίσταση

  3. Να αλλά χρησιμοποιώντας την λέξη “χούντα” όταν δεν είναι πραγματική χούντα, εξευτελίζεις, μειώνεις την έννοιά της. Το ίδιο συμβαίνει και με την εξίσωση ΣΥΡΙΖΑ με ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, στα μάτια μου τουλάχιστον “χαϊδεύεις” τον Μητσοτάκη. Δεν είναι ίδιοι και δεν θα είναι ποτέ. Όπως είδες δεν ήταν δύσκολο να δώσουν εντολή στα ΜΑΤ να μπουν τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, ακόμα και ο Χρυσοχοΐδης μπόρεσε. Σκέψου πως ούτε επί Σαμαρά με τον Βενιζέλο δεν μπήκαν το 12′

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s