ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ► ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙA! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ, ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!

ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ!

fullsizeoutput_532a

Εργαζόμενες στο Δήμο Κορυδαλλού σε απεργιακή συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών τον περασμένο Φλεβάρη, για σταθερή και μόνιμη εργασία με συλλογικές συμβάσεις. Φωτό Ε.Α.

Για να επιλύσουν την παγκόσμια οικονομική κρίση του καπιταλισμού, η ΕΕ και οι τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές έχουν επιβάλλει άγρια λιτότητα και διχτατορικό “κράτος έκτακτης ανάγκης” σ’ όλη την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα με κυβερνήσεις κοινοβουλευτικής χούντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμα, ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΕ και το ΔΝΤ επέβαλαν τα βάρβαρα μνημόνια λιτότητας, φτώχειας και μαζικής ανεργίας.

Έχουν καταδικάσει την εργατική τάξη, τους άνεργους, τη νεολαία και τους αγρότες, τους συνταξιούχοι και τους μικροεπαγγελματίες, στη φτώχεια, μαζική ανεργία, “ελαστική” εργασία και μισθούς πείνας, ενώ οι τράπεζες αρπάζουν σπίτια και μαγαζιά.

Σ’ όλη την Ευρώπη – από το ΟΧΙ στην ΕΕ των Βρετανών εργαζομένων μέχρι στα Κίτρινα Γιλέκα – σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα η αντίσταση στη λιτότητα μετατρέπεται σε εξεγερτικές κινητοποιήσεις. Οι πρόσφατες Ευρωεκλογές έδειξαν και πάλι την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος στην Ευρώπη και την χρεοκοπία των σοσιαλδημοκρατών και των “αριστερών”.

Οι ακροδεξιές-ρατσιστικές κυβερνήσεις σε μια σειρά ευρωπαϊκές χώρες, δεν οφείλονται στην ήττα της εργατικής τάξης, αλλά στην προδοσία των σοσιαλδημοκρατών που εξακολουθουν να υποστηρίζουν φανατικά τη λιτότητα και τις απάνθρωπες ρατσιστικές πολιτικές τής ΕΕ.

ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τα μνημόνια της “αυστηρής εποπτείας” από την ΕΕ τουλάχιστον μέχρι το 2060! Γενιές ολόκληρες θα ζήσουν στη φτώχεια, μιζέρια και πολέμους, για να επιβιώσουν οι τραπεζίτες, η ΕΕ και ο καπιταλισμός!

Για τη δικαίωση του δημοψηφίσματος ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ τού 2015!

Μαυρίστε ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ τα ρετάλια και τους φασίστες την Κυριακή 7 Ιούλη! Ψηφίστε ταξικά ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαιτώντας άμεση πάλη για τη συντριβή των μνημονίων Τσίπρα – Μητσοτάκη, για την έξοδο από ΕΕ-ΝΑΤΟ, για την ανατροπή του καπιταλισμού! Μόνο μια εργατική επαναστατική σοσιαλιστική κυβέρνηση συμβουλίων μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του λαού στην Ελλάδα!

fullsizeoutput_581c

Εργάτες/τριες στο εργοστάσιο της ΝΙΣΑΝ στη Βαρκελώνη διαδηλώνουν στη φετινή Πρωτομαγιάτικη πορεία ενάντια στις μαζικές απολύσεις. Φωτό Ε.Α.

► ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ!

► ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Για τη ΝΙΚΗ των αγώνων των εργαζομένων ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ 24ωρες απεργίας, δεν πρέπει οποιοσδήποτε κλάδος να παλεύει μόνος του! Απαιτείται η ΕΝΟΤΗΤΑ τής ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! Οι αγωνιστές συνδικαλιστές, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να πετάξουν έξω από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και να οργανώσουν ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη συντριβή των μνημονίων!

Για Συμβούλια εργαζομένων, άνεργων, νεολαίας, μικροεπαγγελματιών συνταξιούχων, σε κάθε περιοχή, για την οργάνωση της αντίστασης στα μνημόνια!

Μ’ ένα σαφές πρόγραμμα – εθνικοποίησης των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο και διαχείριση, διαγραφής του δημόσιου χρέους και των χρεών των εργατικών νοικοκυριών, ΕΞΟΔΟΥ από ΕΕ-ΝΑΤΟ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, για σχεδιασμένη σοσιαλιστική οικονομία που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του λαού στην Ελλάδα – μπορεί να κινητοποιηθεί η κολοσιαία δύναμη των εργαζομένων, της νεολαίας και των αγροτών.

worldaffairsjournal@com

Από τις διαδηλώσεις των Παλαιστινίων στη Γάζα. Φωτό 2018 worldaffairsjournal@com

► ΓΙΑ TH ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ! ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Τσακίστε τους ρατσιστές και τους φασίστες με την οργάνωση ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ σε κάθε περιοχή με τα συνδικάτα, τους φοιτητές, τη νεολαία, τους εργατικούς φορείς. Άσυλο και κάθε βοήθεια στους πρόσφυγες και στους μετανάστες.

Όχι στους πολέμους των πολυεθνικών και των ιμπεριαλιστών για τα πετρέλαια! Σε περίπτωση πολέμου οι εργάτες και η νεολαία να ανατρέψουν αυτούς που μας οδηγούν στην αλληλοσφαγή! Για την ειρήνη στα Βαλκάνια ενάντια σε Τσίπρα – Μητσοτάκη, στον διχτάτορα Ερντογάν και στα καθεστώτα μαριονέτες του ιμπεριαλισμού! Για τη Σοσιαλιστική Βαλκανική Ομοσπονδία!

Για τη δημιουργία από τη νέα γενιά των αγωνιστών ενός μαζικού επαναστατικού μαρξιστικού κόμματος της Τέταρτης Διεθνούς (Τροτσκιστές) για την οργάνωση της σοσιαλιστικής επανάστασης, για να μην οδηγηθεί η ανθρωπότητα στην κοινωνική και περιβαλλοντική κόλαση και σε πολέμους!

► ΚΑΤΩ Η ΕΕ! ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s