► ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΓΚΜΠΑ!

Ο ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΕ!

Feature-Youth-on-gaza-border

Παλαιστίνιοι διαδηλωτές την περασμένη Τετάρτη στα σύνορα Λωρίδας Γάζας – Ισραήλ προσπαθούν να ξηλώσουν τα συρματοπλέγματα. Φωτό The News Line

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν την περασμένη Τετάρτη 15 Μάη στα ανατολικά σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ στην 71η επέτειο τής Ναγκμπά (=Καταστροφής). Ο σιονιστικός στρατός τους αντιμετώπισε με πυροβόλα και με χημικά. Δεκατρείς Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες. Μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σ’ όλη τη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης.

Στις 15 Μάη 1948 οι σιονιστικές τρομοκρατικές συμμορίες άρχισαν τις μαζικές βίαιες εξώσεις Παλαιστινίων από τις πόλεις, χωριά και σπίτια τους. Πάνω από 750.000 Παλαιστίνιοι κατέφυγαν στις διπλανές αραβικές χώρες για να επιβιώσουν. Σήμερα περίπου 5 εκατομ. Παλαιστίνιοι ζουν στη Δυτική Όχθη και στην εξορία, οι περισσότεροι σε στρατόπεδα προσφύγων.

worldaffairsjournal@com

Από τις διαδηλώσεις των Παλαιστινίων στη Γάζα τον Απρίλη 2018. Φωτό worldaffairsjournal@com

Πέρσι στις διαδηλώσεις στη Γάζα για “Τη Μεγάλη Πορεία Επιστροφής”, που ξεκίνησαν στις 30 Μάρτη 2018, οι σιονιστές στρατιώτες δολοφόνησαν 305 Παλαιστίνιους, μεταξύ τους 50 παιδιά και 10 γυναίκες, και τραυμάτισαν με τις σφαίρες τους 17.335.

Σε ομιλία του στην πόλη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης στην επέτειο της Ναγκμπά την Τετάρτη, ο Παλαιστίνιος Πρωθυπουργός Μοχάμαντ Σταγιέχ τόνισε ότι το Ισραήλ στοχεύει στη γεωγραφική και δημογραφική αποψίλωση της Παλαιστίνης από τους Παλαιστίνιους ενώ οι ΕΠΑ έχουν επιβάλει οικονομικό πόλεμο στο λαό της Παλαιστίνης υποστηρίζοντας την κατοχή από το σιονιστικό καθεστώς. 

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 20:3:

Ο ιμπεριαλιστής Πομπέο και τα τσιράκια του στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ όλο χαμόγελα! Στην Παλαιστίνη και στη Γάζα συνεχίζεται ο εγκλεισμός και οι δολοφονίες από το σιονιστικό στρατό. Φωτό Γραφείο Έλληνα Πρωθυπουργού

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s