► ΜΑΖΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΑ!

► ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 1:00

► Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ! – ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΦΟΙΤΗΤΗ!

fullsizeoutput_4f98

Η κορυφή της σημερινής μεγαλειώδους απεργιακής πορείας των εκπαιδευτικών και φοιτητών στην Αθήνα. Φωτό Ε.Α.

► ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»!

► ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ! – Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

fullsizeoutput_4fa6

Στην εμπροσθοφυλακή της σημερινής απεργιακής πορείας και του αγώνα των εκπαιδευτικών οι νέοι και νέες δάσκαλοι και καθηγητές. Φωτό Ε.Α.

Πάνω από 5.000 εκπαιδευτικοί όλων των κατηγοριών από πολλές περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν στο σημερινό (Παρασκευή) απεργιακό συλλαλητήριο στα Προπύλαια όπου το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών κατέλαβε το χτίριο της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Ακολούθησε δυναμική πορεία γεμάτη ενθουσιασμό στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου, με απαίτηση την οριστική απόσυρση του Νομοσχεδίου Γαβρόγλου της κυβέρνησης, που καταδικάζει δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς στην απόλυση και ανεργία παρά τα χρόνια προϋπηρεσίας τους.  

Με πολύχρωμα πανό, συνεχή συνθήματα, τύμπανα, σφυρίχτρες και παλαμάκια εκπαιδευτικοί, και μεγάλο μπλοκ φοιτητών, κατευθύνθηκαν από τα Προπύλαια στα Χαυτεία, και από τη Σταδίου στη Βουλή.

Στην κορυφή της πορείας το μεγάλο πανό του Συντονιστικού Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών με το σύνθημα «ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΔΟΥΛΟΙ – ΤΕΛΟΣ!» και δίπλα τους ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Άνω Λιοσίων – Ζαφυρίου με το πανό τους «ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ» και συνθήματα όπως «Δώστε λεφτά για την παιδεία – και όχι για τις τράπεζες και την ολιγαρχία!».

fullsizeoutput_4f6f

Φοιτητές και μαθητές στη σημερινή απεργιακή πορεία των εκπαιδευτικών στην Αθήνα. Φωτό Ε.Α.

Συμμετείχαν με τα πανό τους, που απαιτούσαν μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών-ωρομίσθιων, τα ΔΣ ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, καθώς και οι ΕΛΜΕ και εκπαιδευτικοί σύλλογοι από Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Χανιά, Εύβοια, Θεσσαλία, Αργολίδα, Καβάλα, Λάρισα, Αχαΐα και απ’ όλες τις περιοχές Αθήνας, Πειραιά, λεκανοπέδιου. Επίσης με τα πανό τους το ΠΑΜΕ, Εικαστικοί Εκπαιδευτικοί, φοιτητές, ο Συντονισμός Νοσοκομείων, κ.α.      

Τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ είχαν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την απόσυρση του Νομοσχεδίου. Μετά τη σημερινή μαζική πορεία εξέγερσης, το ΔΣ της ΔΟΕ κήρυξε νέα 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα ενώ το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε τρίωρη στάση, σε αντίθεση με τα συνθήματα των εκπαιδευτικών στη σημερινή πορεία που απαίτησαν καθολική απεργία από τη Δευτέρα.

Η κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα προτίθεται να ψηφίσει το Νομοσχέδιο τη Δευτέρα.

fullsizeoutput_4fd3

Στα σκαλιά για να ανέβουν στη Βουλή! Φωτό Ε.Α.

Όταν έφτασε η πορεία στη Βουλή οι εκπαιδευτικοί γέμισαν το χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη και ανέβηκαν τα σκαλιά προς το χτίριο της Βουλής. Διμοιρίες ένοπλων ΜΑΤ τους απώθησαν με όπλα δακρυγόνων, ασπίδες, γκλομπ και κροτίδες λάμψης.

Οι διαδηλωτές αγέρωχοι δεν υποχώρησαν, φώναζαν συνέχεια συνθήματα για απεργία και ύψωσαν το πανό τού Συντονιστικού Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών.  

skalia

Τα ΜΑΤ του Τσίπρα και της Γεροβασίλη χτυπούν τις γυναίκες εκπαιδευτικούς στα σκαλιά της Βουλής!

fullsizeoutput_4fdc

Ακλόνητες στα σκαλιά της Βουλής! Φωτό Ε.Α.

Από τη Βουλή η μεγαλειώδης πορεία κατευθύνθηκε προς το Πρωθυπουργικό Μέγαρο. Η Ηρώδου Αττικού ήταν φραγμένη από τρεις αστυνομικές κλούβες με διμοιρίες των ΜΑΤ κρυμμένες από πίσω.

Εκπαιδευτικοί ανέβηκαν στις κλούβες και κόλλησαν τα πανό τους.

fullsizeoutput_4ff7

Στις οροφές των κλουβών της αστυνομίας με τα πανό τους. Φωτό Ε.Α.

Η μικροφωνική της πορείας απευθύνθηκε στους αξιωματικούς της αστυνομίας να αποσύρουν τις κλούβες ώστε αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών να επισκεφτεί τον πρωθυπουργό.  

Η αστυνομία αρνήθηκε και η μικροφωνική της πορείας τους έδωσε μια τελευταία διορία ενός λεπτού να αποχωρήσουν, αλλιώς οι διαδηλωτές θα άνοιγαν το δρόμο μόνοι τους!

fullsizeoutput_4ff6

Τα πανό των εκπαιδευτικών πάνω στις κλούβες. Φωτό Ε.Α.

Μετά το ένα λεπτό δεκάδες εκπαιδευτικοί και φοιτητές άρχισαν να σπρώχνουν τις κλούβες για να ανοίξουν δρόμο. Καθώς οι κλούβες έγερναν για να αναποδογυρίσουν, τα ΜΑΤ πέταξαν στους διαδηλωτές, πάνω και κάτω από τις κλούβες, κροτίδες λάμψης, δακρυγόνα και καπνογόνα!

Αποτέλεσμα της παράνομης ρίψης των κροτίδων ήταν τραυματισμοί διαδηλωτών, με πιο σοβαρό τής δασκάλας Δώρας Δριμάλα, μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ από το ΠΑΜΕ, που κροτίδα την χτύπησε κατακέφαλα! Ασθενοφόρο την μετέφερε σε νοσοκομείο.

Επίσης τραυματίστηκαν στα πλευρά ο φοιτητής Γιάννης Έρης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιστορικού – Αρχαιολογικού του ΕΚΠΑ, και στο χέρι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής.

fullsizeoutput_4ffb

Η δασκάλα Δώρα Δριμάλα, χτυπημένη στο κεφάλι. Κάτω ο φοιτητής Γιάννης Έρης με χτύπημα απο κροτίδα στα πλευρά. Φωτό Ε.Α.

fullsizeoutput_4ff9

fullsizeoutput_4ffd

Μια από τις κροτίδες των ΜΑΤ που πετάχτηκαν ενάντια στους διαδηλωτές σήμερα στην Ηρώδου Αττικού. Φωτό Ε.Α.

Οι προσπάθειες των εκπαιδευτικών και φοιτητών να μετακινήσουν τις αστυνομικές κλούβες συνεχίστηκαν μέχρι τις 3:30 μ.μ. όταν η πορεία κατευθύνθηκε προς τα Προπύλαια όπου είχε οριστεί Πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα. Η Συνέλευση κάλεσε ΔΟΕ-ΟΛΜΕ να κηρύξουν 48ωρες απεργίες από Δευτέρα και η ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία. (δες απόφαση παρακάτω).

Αντίθετα οι εκπαιδευτικοί υποστηριχτές του ΠΑΜΕ, σε πανελλαδική σύσκεψη  ΕΛΜΕ – Συλλόγων – Επιτροπών Αναπληρωτών σε ξενοδοχείο μετά την πορεία, κάλεσαν απλά σε “νέα απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Γενάρη και συγκέντρωση στις 3.00 μ.μ. στη Βουλή”.

Με κροκοδείλια δάκρυα η Υπουργός “Προστασίας Πολίτη” Όλγα Γεροβασίλη χαραχτήρισε ως «απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές».

Χτες τα ΜΑΤ χτύπησαν τους ειρηνικούς διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ. Τους περασμένους μήνες τα ΜΑΤ χτυπούν αλύπητα με χημικά και γκλομπ. Η Γεροβασίλη είναι η υπεύθυνη των ΜΑΤ. Πρέπει να αναγκαστεί σε παραίτηση!

Η σημερινή μαζική και ενθουσιώδης απεργιακή πορεία των εκπαιδευτικών είχε χαραχτήρα εξέγερσης και αυτό σημαδεύει τη νέα φάση αγώνα των εργαζομένων, άνεργων, αγροτών, νεολαίας, μικροεπαγγελματιών και συνταξιούχων ενάντια στα μνημόνια, τον Μητσοτάκη και την κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα.

fullsizeoutput_4f7d

Από τη σημερινη απεργιακή πορεία στην Αθήνα. Φωτό Ε.Α.

Μια μέρα μετά την επίσκεψη τής – υπό απόσυρση – μισητής Μέρκελ, οι εκπαιδευτικοί ξεσηκώθηκαν και μπήκαν στο δρόμο της εξέγερσης, πέρα από απλές διαμαρτυρίες, όπως οι εργαζόμενοι και οι μαθητές στη Γαλία!

Η απαίτηση του Συντονιστικού Αναπληρωτών και Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, των ΕΛΜΕ και συλλόγων για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, με καταλήψεις και μπλοκαρίσματα, πρέπει να υποστηριχτεί από όλα τα σωματεία απ’ όλη την εργατική τάξη με απεργιακή δράση, για ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Η μνημονιακή γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πρέπει να αναγκαστεί να κηρύξει Γενική Απεργία Διαρκείας για τη συντριβή των μνημονίων!

Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή της χούντας Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ (ήδη υπό διάλυση) και την έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ, για κυβέρνηση εργατών-αγροτών με εθνικοποίηση των τραπεζών και διαγραφή του δημόσιου χρέους. –

seepea-stella

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή πρωί:

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ – ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουάριου, το Συντονιστικό Αναπληρωτών μαζί με εκπαιδευτικά σωματεία και φοιτητές καταλάβαμε το κτήριο της Πρυτανείας στα Προπύλαια. Στέλνουμε μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα ενάντια στο προσοντολόγιο – έκτρωμα που απολύει χιλιάδες συναδέλφους μας, απαξιώνει τα πτυχία και τα χρόνια δουλειά μας, οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και ανταγωνισμού, μονιμοποιεί την επισφάλεια, την ελαστική εργασία και την ανακύκλωση της ανεργίας.

Κάνουμε κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους, από όλη την Ελλάδα που απεργούν μαζικά και ετοιμάζονται για την διαδήλωση να στηρίξουν εμπράκτως την κατάληψη, κατεβαίνοντας άμεσα στα Προπύλαια. Μετατρέπουμε την Πρυτανεία σε κέντρο αγώνα και μεταφέρουμε την Πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα (αναπληρωτών, Εκπ/κών Σωματείων, Φοιτητών, μαθητών) αμέσως μετά τη διαδήλωση στο αμφιθέατρο της Πρυτανείας.

fullsizeoutput_4f75

Από τη σημερινή απεργιακή πορεία στην Αθήνα. Φωτό Ε.Α.

Καλούμε όλη την κοινωνία (εργαζομένους, γονείς, εκπ/κούς) να σταθούν στο πλευρό μας, για το δικαίωμα ΟΛΩΝ στη μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας για μόρφωση και δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους. Ενάντια στα σχέδια Κυβέρνησης, ΕΕ, ΟΟΣΑ και Κεφαλαίου που μας θέλουν σκλάβους, στέλνουμε μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και αντίστασης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!!

ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΕΛΟΣ –

fullsizeoutput_4fb3

Από την απεργιακή πορεία της Αθήνας. Φωτό Ε.Α.

Παρασκευή 11/1/2019: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

[…] Δηλώνουμε αποφασισμένοι να δώσουμε ανυποχώρητο απεργιακό αγώνα διάρκειας μέχρι την οριστική απόσυρση του προσοντολογίου! Την ίδια στιγμή, στέλνουμε μήνυμα στις ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ που πόνταραν σε μια άνευρη κινητοποίηση, με μια 24ωρη διεκπεραιωτική απεργία! Υπολόγιζαν σε άμαζες διαδικασίες για να μπορούν να δικαιολογήσουν την απουσία πραγματικού αγωνιστικού σχεδιασμού από την πλευρά τους.

Ταυτόχρονα, απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα, ενότητας και συσπείρωσης όλης της κοινωνίας, των εργαζόμενων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των άνεργων, των φοιτητών, να δώσουμε από κοινού τη μάχη ενάντια στην «κανονικότητα» κυβέρνησης-ΕΕ-ΟΟΣΑ. Να παλέψουμε για το δικαίωμα όλων σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρέπεια.  Για το δικαίωμα όλων σε πραγματικά δημόσια δωρεάν παιδεία!

Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε:

Τις ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ να καλέσουν ΤΩΡΑ 48ωρη απεργία την Δευτέρα 14/1 – Τρίτη 15/1, Γενικές Συνελεύσεις και ολομέλεια προέδρων στην προοπτική απεργιακού αγώνα διάρκειας

Κάθε συνάδελφο-συναδέλφισσα όλων των Συλλόγων ΠΕ και τις ΕΛΜΕ να στηρίξουν την κατάληψη της πρυτανείας, να δώσουν τη μάχη της απεργίας της Δευτέρας και να πλημμυρίσουν τους δρόμους την ημέρα ψήφισης του προσοντολογίου

Όλες τις ΕΛΜΕ να προκηρύξουν επιπλέον 3ωρες στάσεις εργασίας. Τη Δευτέρα όλα τα σχολεία κλειστά!

Τους συναδέλφους που δεν θα έρθουν στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, να οργανώσουν συλλαλητήρια και καταλήψεις των Διευθύνσεων και Περιφερειών σε όλη τη χώρα

Όλα τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να στηρίξουν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Να δώσουμε από κοινού τη μάχη για το δικαίωμα όλων στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει 24ωρη απεργία τη Δευτέρα

Τους φοιτητικούς Συλλόγους να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις, ώστε να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Καλούμε τους συναδέλφους-ισσες να στηρίξουν μαζικά και έμπρακτα την κατάληψη της πρυτανείας, ως κέντρο αγώνα, τις επόμενες μέρες:

fullsizeoutput_501a

Από τη συνέλευση στην κατειλημμένη Πρυτανεία. Φωτό Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Σάββατο

12.00 μμ Συγκέντρωση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενάντια στην αστυνομική καταστολή και βία που δέχτηκε η σημερινή πορεία.

3.20 μμ Συγκέντρωση ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία σε εργαζόμενο στο Περιστέρι (συγκέντρωση στη στάση μετρό Περιστερίου).

5.00 μμ Συνέλευση κατάληψης

Κυριακή

12.00μμ Απεργιακή Συναυλία στα Προπύλαια

5.00μμ Σύσκεψη-συζήτηση για τις σύγχρονες μορφές ελαστικής εργασίας-δυνατότητες ανάπτυξης κοινού αγώνα των ελαστικά εργαζόμενων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

9.00μμ Προβολή ντοκιμαντέρ για την ιδιωτικοποίηση της παιδείας στην Αμερική

Δευτέρα

9.00μμ Συνέλευση κατάληψης

24ωρη απεργία ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!

1.30μμ προσυγκέντρωση στα Προπύλαια-Πορεία στη Βουλή –

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, αστυνομικός πυροβόλησε μία φορά στον αέρα όταν ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε κλούβα αστυνομίας στην Πατησίων, την ώρα που τα ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα και κροτίδες στην πορεία των εκπαιδευτικών στην Ηρώδου Αττικού.-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s