► 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ / KILLAH P – ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!

► ΚΑΤΩ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΕ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!

► ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΩΡΑ 5:30 μ.μ. ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΑΜΦΙΑΛΗ.

paulos-fussas_

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – που εκτελέστηκε με τη συνεργασία της αστυνομίας και του κράτους – ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος, η δίκη της Χρυσής Αυγής καρκινοβατεί και οι εκπρόσωποι της στη Βουλή καλούν το στρατό σε πραξικόπημα.

Η κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ διατηρεί τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και ακολουθεί τη ρατσιστική πολιτική της ΕΕ.

Είναι αυτή η πολιτική βάρβαρης λιτότητας, ρατσισμού και διχτατορικών μέτρων που ανέβασε στην εξουσία ρατσιστικά αντεργατικά κόμματα σε ευρωπαϊκές χώρες και σε Γαλία και Γερμανία τα μαζικά ρατσιστικά κόμματα απαιτούν μια καθαρά ρατσιστική αντιδημοκρατική ΕΕ.

Ο ρατσισμός και φασισμός είναι προϊόντα της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση του καπιταλισμού και οι προδοσίες της σοσιαλδημοκρατίας και των “αριστερών” κομμάτων τροφοδότησαν τα ρατσιστικά-φασιστικά κινήματα που αναπτύχθηκαν με γερές χρηματοδοτήσεις από εφοπλιστές και τραπεζίτες.

Αυτά τα ρατσιστικά-φασιστικά κινήματα, με αφορμή τους πρόσφυγες από τους πολέμους του ιμπεριαλισμού, σπέρνουν το δηλητήριο της διαίρεσης και διχόνοιας στους αγρότες, μικροαστούς αλλά και εργαζόμενους που υποφέρουν από τη φτώχεια και τη μαζική ανεργία.

Η ταξική πάλη σε διεθνή κλίμακα έχει μπει σε μια επαναστατική περίοδο από την ύφεση της οικονομικής κρίσης και τον εμπορικό πόλεμο που εξήγγειλε ο Τραμπ που έχει διχάσει τις άρχουσες τάξεις σε Ευρώπη και ΕΠΑ. Η πολιτική της ΕΕ, για την εφαρμογή νέων διχτατορικών μέτρων βίαιης λιτότητας, είναι κυβερνητικές συμμαχίες με τους ρατσιστές-φασίστες.

Σ’ όλη την Ευρώπη η εργατική τάξη και η νεολαία στα χρόνια των μνημονίων λιτότητας έχει δώσει τεράστιες ιστορικές μάχες ενάντια στην αντεργατική ρατσιστική πολιτική της ιμπεριαλιστικής ΕΕ. Έχει αναπτυχθεί ένα τεράστιο κίνημα αντίστασης. Το Brexit αποτελεί κολοσσιαίο χτύπημα στην ΕΕ. 

Λιτότητα και ρατσισμός είναι η πολιτική της ΕΕ που ακολουθεί και η κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα και ο Μητσοτάκης. Η Χ.Α. και οι διάφορες συμμορίες φασιστών-ρατσιστών μπορούν να συντριβούν με την ενιαία δράση της εργατικής τάξης και νεολαίας μέσα στην πάλη για την ανατροπή των μνημονίων, της κυβέρνησης όργανου της ΕΕ, και του καπιταλισμού.

Δεν αρκούν ο αντι-φασισμός και οι αντι-φασιστικές πορείες διαμαρτυρίας. Τα γραφεία της Χ.Α. θα κλείσουν μέσα από τη δράση του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος και της δημιουργίας ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ σε κάθε περιοχή και ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ από εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους, κ.α. Το εργατικό κίνημα πρέπει να απαιτήσει την άμεση διάλυση των ΜΑΤ, Δίας κ.α.

Οι αγωνιστές, τα εργατικά σωματεία και η νεολαία καλούνται σήμερα να συντρίψουν τη Χ. Α. και τα μνημόνια με την οργάνωση Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας, Μια τέτοια πάλη θα εκδιώξει την προδοτική συνδικαλιστική γραφειοκρατία από τα γραφεία ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ και θα εκλέξει επαναστατική ηγεσία από τη νέα γενιά.

Στη σημερινή επαναστατική περίοδο οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δημιουργήσει το δικό τους επαναστατικό μαρξιστικό κόμμα της Τέταρτης Διεθνούς για να συντρίψουν λιτότητα, πολέμους, φασισμό, καπιταλισμό, ΕΕ και ΝΑΤΟ με τη σοσιαλιστική επανάσταση για να προχωρήσει η ανθρωπότητα στα Ενωμένα Σοσιαλιστικά Κράτη της Ευρώπης. –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s