► Η ΣΥΡΙΑ ΝΙΚΑ! ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΪΚ ΝΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ!

Ο ΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ»!

ABNA Feb 16

Ο νικητής Αραβικός Συριακός Στρατός στο Χαλέπι. Φωτό ΑΒΝΑ Φλεβάρης 2016.

Καθώς η Συρία νικά σ’ όλα τα πολεμικά μέτωπα, με τη βοήθεια της Ρωσίας και του Ιράν, οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ΕΠΑ, Βρετανία και Γαλία, συνωμοτούν πώς να χτυπήσουν τη Δαμασκό και στρατιωτικές βάσεις στη Συρία.

Αφορμή για την υστερία των ιμπεριαλιστών είναι – για μια ακόμη φορά – μια υποτιθέμενη επίθεση με χημικά του αραβικού συριακού στρατού στην πόλη Ντούμα της ανατολικής Γκούτα. Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι πηγή τής κατηγορίας είναι οι ομάδες Άσπρα Κράνη που σχετίζονται με τις διάφορες τζιχαντιστικές ομάδες και μισθοφόρους των ιμπεριαλιστών και των φεουδαρχών του Αραβικού Κόλπου στη Συρία.

Η συριακή κυβέρνηση αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι χρησιμοποίησε χημικά. Τόνισε ότι εδώ και βδομάδες είχε προειδοποιήσει – όπως και η Ρωσία – ότι οι τζιχαντιστές θα μεταδώσουν τέτοια φέικ νιούς για να προκαλέσουν βομβαρδισμούς στη Συρία από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Η Συρία έχει κατανικήσει τους τζιχαντιστές στην ανατολική Γκούτα και δεν έχει κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει χημικά. Η Συρία κατέστρεψε τα χημικά της όπλα το 2014 με επίβλεψη του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟPCW) των Ενωμένων Εθνών.

Ο Πρόεδρος Άσαντ και η Ρωσία κάλεσαν, αμέσως μετά την υποτιθέμενη επίθεση, τα Ενωμένα Εθνη και τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟPCW) να αποστείλουν ανεξάρτητους ειδικούς να εξετάσουν οι ίδιοι την κατάσταση στην ανατολική Ντούμα.

ΣΑΝΑ

Ένας από τους όμηρους που κρατούσαν οι τζιχαντιστές στην ανατολική Γκούτα συναντά την οικογένεια του μετά 3 χρόνισ. Φωτά SANA

Οι νίκες της Συρίας στην ανατολική Γκούτα έχουν πανικοβάλλει και αφηνιάσει τα ιμπεριαλιστικά σκυλιά του πολέμου. Ο Τραμπ απειλεί επίθεση με πυραύλους, ενώ ο Βρετανικός Τύπος με υστερικά άρθρα και πρωτοσέλιδα παρακινεί την πρωθυπουργό Μέη να βομβαρδίσει τη Δαμασκό χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου!

Το πρωί της Δευτέρας 9 Απρίλη δυο πολεμικά αεροσκάφη της σιονιστικής αεροπορίας χτύπησαν με πυραύλους στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Χομς.

Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένα χτύπημα των ΕΠΑ στη Συρία θα είναι «εξαιρετικά επικίνδυνο» και ότι η Ρωσία θα ανταποδώσει. Τον Απρίλη 2017 οι ΕΠΑ έστειλαν πάνω από 80 πυραύλους τόμαχοκ κρουζ που χτύπησαν αεροδρόμιο κοντά στην πόλη Χομς στη βόρεια Συρία.

Τώρα ΕΠΑ, Βρετανία και Γαλία συσκέπτονται πώς να χτυπήσουν και βομβαρδίσουν τη Συρία. Παράλληλα χιλιάδες Αμερικανικοί, Βρετανοί και Γάλοι στρατιώτες δημιουργούν βάσεις στην ανατολική, βόρεια και νότια Συρία. Οι ιμπεριαλιστικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αντικαταστήσει τους τζιχαντιστές!

Οι νίκες της Συρίας έχουν δώσει θάρρος στους Παλαιστίνιους στη Δυτική όχθη και στη Γάζα να αγωνιστούν για το δικό τους κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι πρέπει να καλέσουν για τη νίκη της Συρίας και για την ήττα των ιμπεριαλιστών και των μισθοφόρων τους. Η κοινοβουλευτική χούντα Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ υποστηρίζει τους ιμπεριαλιστές, το ΝΑΤΟ και τους σιονιστές.

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί άμεσα με Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας και να αντικατασταθεί από μια σοσιαλιστική κυβέρνηση για έξοδο από ΝΑΤΟ και ΕΕ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ :” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ”!

Την Κυριακή ο Υπουργός Άμυνας του σιονιστικού κράτους Αβιγκντόρ Λίμπερμαν δήλωσε στη δημόσια ραδιοφωνία του Ισραήλ ότι «δεν υπήρχουν αθώοι» στη Λωρίδα της Γάζας. Από τις 30 Μάρτη ο σιονιστικός στρατός έχει δολοφονήσει – με τανκς και ελεύθερους σκοπευτές – τουλάχιστον 30 Παλαιστίνιους και τραυματίσει πολλές εκατοντάδες.

Την περασμένη Παρασκευή δολοφόνησε 9 Παλαιστίνιους μεταξύ των οποίων και ένας δημοσιογράφος.

Κανένας ηγέτης των κρατών της ΕΕ και των ΕΠΑ δεν κάλεσε να βομβαρδιστεί το Ισραήλ ως τιμωρία γι’ αυτά τα εγκλήματα ενάντια σε άοπλους διαδηλωτές.

Ο Λίμπερμαν υποστήριξε ότι «όλοι στη Γάζα παίρνουν μισθό από τη Χαμάς» και έτσι είναι ένοχοι! Οι δηλώσεις του Λίμπερμαν είναι άλλη μια απόδειξη της πολιτικής γενοκτονίας του Ισραήλ που επιβιώνει με τα δισεκατομμύρα δολάρια βοήθειας από τις ΕΠΑ και την πολιτική υποστήριξη των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και της κυβέρνησης Τσίπρα!

Η ΕΕ και ο ΟΕΕ ζήτησαν ανεξάρτητη έρευνα για τις δολοφονίες των Παλαιστινίων από το σιονιστικό στρατό στα σύνορα Ισραήλ – Λωρίδας Γάζας, αλλά το Ισραήλ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια αυτό το κάλεσμα. Ξέρει ότι αυτά τα καλέσματα από ΕΕ και Ενωμένα Έθνη δεν είναι παρά υποκριτικές διαμαρτυρίες για τα μάτια του κόσμου.

Αυτή τη βδομάδα συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από το σφαγή στο χωριό Ντερ Γιασίν 254 Παλαιστινίων ανδρών, γυναικών και παιδιών. Η σφαγή στις 9 Απρίλη 1948 πραγματοποιήθηκε από τις σιονιστικές τρομοκρατικές ομάδες Ιργκούν και Λεχί. –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s