► «Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ» – ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα. Φωτό Ε.Α.

 Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας κήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα Κυριακή ενάντια στις αποφάσεις της μνημονιακής κυβέρνησης για άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές. Με την υποστήριξη της προδοτικής κυβέρνησης Τσίπρα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ τώρα οι επιχειρηματίες ανακοίνωσαν και επιπλέον άνοιγμα των μεγαλοκαταστημάτων στις γιορτές 26/12 και 2/1!

Μια 24ωρη απεργία και διανομή προκηρύξεων δεν πρόκειται να σταματήσουν τους καπιταλιστές που απαιτούν 24ωρο ωράριο 365 μέρες το χρόνο με μισθούς πείνας!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Απαιτείται οργανωμένος αγώνας από τους εμποροϋπαλλήλους – με καταλήψεις και μπλοκαρίσματα – σε συμμαχία με όλο το εργατικό κίνημα σε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη συντριβή των μνημονίων και της κυβέρνησης Τσίπρα!    

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το πανό του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα. Φωτό Ε.Α.

Σήμερα η ΟΙΥΕ οργάνωσε κινητοποίηση στο “εκπτωτικό χωριό” McArthurGlen στα Σπάτα, μακριά από το κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργάνωσε μόνο μια πρωινή συγκέντρωση στα γραφεία του!

Στα μαγαζιά της Ερμού στο Σύνταγμα οργάνωσε απεργιακή κινητοποίηση το Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας (ανακοίνωση στο syntonistikokyriakes.espivblogs.net). – 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s