► ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΥΤΟ-ΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΡΕΚΟΡ ΠΝΙΓΜΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2016!

► ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΤ

736116827

Γενάρης 2016: Νοσοκομειακοί μαζεύουν από παραλία της Τουρκίας 33 πτώματα ανθρώπων που είχαν πνιγεί στο Αιγαίο.

Στις σημερινές ομιλίες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ  «διαπίστωσαν εντυπωσιακή πτώση των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα».

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ, τόνισε την “αποτελεσματικότητα” της συμφωνίας της Ε.Ε. με τη διχτατορία Ερτογάν στην Τουρκία και παρέθεσε αριθμούς που δείχνουν τη μείωση των αφίξεων προσφύγων στα ελληνικά νησιά.

Ανάφερε ότι στο διάστημα Απρίλη-Οχτώβρη 2015, 582 άνθρωποι πνίγηκαν ή αγνοούνται στο Αιγαίο, ενώ ο αριθμός των πνιγμών ή των αγνοουμένων την ίδια περίοδο του 2016 μειώθηκε στους 48.

Στο Καλέ ο Φαμπιάν Μπουκιό, νομάρχης του Καλέ, με υπερηφάνεια δήλωσε ότι ο καταυλισμός των προσφύγων, η διαβόητη “Ζούγκλα”, εκκενώθηκε μετά από τριήμερη επιχείρηση των γαλλικών ΜΑΤ, αφού τη Δευτέρα το βράδυ ο χώρος είχε πυρποληθεί.

Migrants in Grande-Synthe

Προσφυγικός καταυλισμός Κούρδων στη βόρεια Γαλλία κοντά στην πόλη Ντανκέρκ. Φωτό Independent.

Αλλά τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ενωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αποκάλυψαν τη βαρβαρότητα των πολιτισμένων χριστιανών λευκών ηγετών και αξιωματούχων της ΕΕ.

Ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας Ουίλιαμ Σπίντλερ, ανάφερε ότι «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι περίπου 3.800 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται στη Μεσόγειο από την αρχή της χρονιάς». Και σημείωσε, «είναι ο υψηλότερος αριθμός που έχει καταγραφεί ποτέ.»!  

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανακοίνωσαν ότι το βράδυ της Τρίτης 25 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί πάνω σ’ ένα άθλιο σκάφος ανοικτά της Λιβύης. Διεσώθηκαν 107 άνθρωποι.

Οι 25 νεκροί αυξάνουν το συνολικό αριθμός πνιγμένων μόνο την τελευταία εβδομάδα σε 63 νεκρούς και 30 αγνοούμενους!

Οι Γιούνκερ, Τούσκ είναι υπερήφανοι για τον πολιτισμό τους! Όπως υπερήφανος είναι και ο Τσίπρας που πρόσφατα υπεραμύνθηκε της πολιτικής που οδηγεί στους πνιγμούς ανθρώπων και στη συμφωνία με τον διχτάτορα Ερντογάν.-

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s