► ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

► ΜΙΑ 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!

ΟΙ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!

ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΑΓΡΟΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ!

DSC02639

Από τη Γενική Απεργία 4/2/16. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαία και μικροεπαγγελματίες ενώθηκσν στο αντιστασιακό ρεύμα ενάντια στην κυβέρνηση Τσίπρα με τους αγρότες στα μπλόκα. Την επαύριο της απεργίας, η ηγεσία του ΚΚΕ έστειλε στα σπίτια τους αγρότες και εργαζομένους μιλώντας για κλιμάκωση!  Τώρα είναι η ώρα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της κυβέρνησης με ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! Φωτό Ε.Α.

Οι εργαζόμενοι, νεολαία, αγρότες και μικρομεσαίοι πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν σε ενωτική Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας για τη συντριβή των μνημονιακών νομοσχεδίων και της κυβέρνησης Τσίπρα.

Μια τέτοια απάντηση της εργατικής τάξης θα συντρίψει τις συνωμοσίες της ΕΕ, του ΔΝΤ και του Τσίπρα για νέα τρισχειρότερα μέτρα λιτότητας μαζικής φτώχειας και ανεργίας.

Μια 48ωρη γενική απεργία ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!      

Οι αντιδραστικές συνδικαλιστικές γραφειοκρατικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα χρησιμοποιήσουν τη 48ωρη γενική απεργία – που έχουν αποφασίσει αλλά αποφεύγουν να καλέσουν ακόμα και σήμερα! – για να ξεθυμάνει η επαναστατική οργή των εργαζομένων, αγροτών και μικρομεσαίων.

Η μάχη στο εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να είναι για την οργάνωση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για την ανατροπή μνημονίων και κυβέρνησης. Είναι μια πολιτική μάχη ενάντια στις αντιδραστικές ψευδαισθήσεις που σπέρνουν οι ηγεσίες του ΚΚΕ και των άλλων αριστερών κομμάτων, που νομίζουν ότι με μια 48ωρη απεργία η μνημονιακή κυβέρνηση θα αποσύρει τα νομοσχέδια!

ANDY MARTINEZ

Για μήνες οι ειδικευόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί στη Βρετανία απεργούν ενάντια στα νέα συμβόλαια που θέλει να επιβάλλει η Συντηρητική Κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κάμερον. Φωτό Andy Martinez.

Στη Βρετανία και Γαλλία οι εργαζόμενοι, οι μικροαστοί και η νεολαία έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στις κυβερνήσεις που θέλουν να επιβάλουν αντεργατικούς νόμους και μια μόνιμη “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”. Στη Βρετανία το Συντηρητικό Κόμμα, το Φιλελεύθερο Κόμμα και το Εργατικό Κόμμα έχουν συμπράξει ΥΠΕΡ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ! Αντιμετωπίζουν όμως τη σφορδή αντίσταση των εργαζομένων παρά μια ακόμη προδοσία της «αρστερής» ηγεσίας Κόρμπιν στο Εργατικό Κόμμα.

Στη Γαλλία οι εργαζόμενοι και η νεολαία αγωνίζονται ενάντια στην κυβέρνηση Ολάντ-Βαλς και τα αντεργατικα νομοσχέδια.

Αυτές οι κυβερνήσεις όπως και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης από την κρίση της Ευρωζώνης, την παγκόσμια οικονομική κρίση του καπιταλισμού αλλά και την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Ο Τσίπρας δεν θα αντέξει! Θα ανατραπεί – με οικουμενική κυβέρνηση ή με εκλογές! Η εργατική τάξη και νεολαία πρέπει άμεσα να τον ανατρέψουν από τα αριστερά!

Στη σημερινή επαναστατική περίοδο οι αγωνιστές και η νεολαία πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα επαναστατική ηγεσία, για την πολιτική συντριβή της γραφειοκρατίας, για ανατροπή του καπιταλισμού.-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s