►ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! ΚΥΡΙΑΚΗ 2:00 μ.μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

►ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12 2:00 μ.μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 

 ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΑ!

► ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!

DSC02169.JPGΗ 7η επέτειος της δολοφονίας από αστυνομικό του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου βρίσκει τη νεολαία, τους εργαζόμενους, και τους αγρότες στους δρόμους της αντίστασης ενάντια στη βάρβαρη λιτότητα των ΕΕ-ΕΠΑ που εφαρμόζει η κυβερνητική κλίκα Τσίπρα, σύμμαχος και συνένοχος των ιμπεριαλιστικών εγκληματιών πολέμου.

Η ένταση της εξεγερτικής διάθεσης της νεολαίας και η ταξική οργή της εργατικής τάξης, τραντάζουν τα θεμέλια του Τσίπρα καθώς η πολιτική κρίση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, και όλου του συστήματος κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είναι έτοιμη να εκραγεί από την πίεση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των πολέμων των νέων σταυροφόρων της Δύσης στη Μέση Ανατολή. Για να επιβιώσει η κλίκα Τσίπρα ετοιμάζει οικουμενική κυβέρνηση, μια κοινοβουλευτική χούντα, και κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η νεολαία και η εργατική τάξη, σε συμμαχία με τους αγρότες και τους μικρομεσαίους, πρέπει να συντρίψουν τα διχτατορικά μέτρα που ετοιμάζουν τα αφεντικά και οι ΕΕ-ΕΠΑ στην Ελλάδα για να επιβάλουν τη λιτότητα και να επιβιώσουν οι τραπεζίτες. Απαιτείται η συγκρότηση ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αντίστασης, για αγώνα με καταλήψεις και ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για την ανατροπή κυβέρνησης και καπιταλισμού, για την έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ!

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ σημαίνει και συγκρότηση μαζικών Λαϊκών Συνελεύσεων/Επιτροπών σε κάθε γειτονιά, Επιτροπές Αγώνα σε κάθε σχολή και χώρο δουλειάς, εκδίωξη της γραφειοκρατίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, σύγκλιση Πανελλαδικής Συνέλευσης εργαζομένων για εκλογή συντονιστικής επιτροπής με συμμετοχή συνδικάτων, αγροτών, νεολαίας.

DSC02243Πορεία Πολυτεχνείου 2015. Φωτό Ε.Α.

Η νεολαία, μαζί με τους εργαζόμενους στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, πρέπει να παλέψουν για δωρεάν σύγχρονη εκπαίδευση, κατάργηση των εξετάσεων, υποτροφίες σ’ όλους τους φοιτητές, δουλιές για όλους/όλες, διάλυση ΜΑΤ και αστυνομίας, την κατάργηση των προγραμμάτων εργασίας γαλέρας!

Brussels 7-11-14 Reuters Francois Lenoir

Ένοπλα ΜΑΤ της βελγικής αστυνομίας επιτίθενται στους διαδηλωτές της μεγάλης πορείας στις Βρυξέλες, 7 Νοέμβρη 2014. Φωτο Reuters Francois Lenoir.

Στη σημερινή επαναστατική περίοδο πρέπει να αναπτυχθεί άμεσα η νέα συνδικαλιστική και πολιτική ηγεσία της εργατικής τάξης και νεολαίας και να περάσει στα χέρια των αγωνιστών της νέας γενιάς!

Δεν υπάρχει μέλλον για τους νέους στον καπιταλισμό! Οι ταξικά συνειδητοί φοιτητές και νέοι/ες πρέπει να δημιουργήσουν μια επαναστατική ηγεσία, όπως έκανε ο Λένιν το 1917, ένα μαρξιστικό κόμμα της 4ης Διεθνούς για την ανατροπή του καπιταλισμού, για εργατοαγροτική εξουσία. Για εθνικοποίηση τραπεζών – μεγάλων επιχειρήσεων κάτω από εργατικό έλεγχο και διαχείριση, διαγραφή του δημόσιου χρέους, έξοδο από ΕΕ – ΝΑΤΟ, και σχεδιασμένη οικονομία στο πλαίσιο των Ενωμένων Σοσιαλιστικών Κρατών της Ευρώπης. – Αθήνα 5/12/2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s