► ΕΞΩ Ο ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΑ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ

DSC02323.JPGΠΕΡΙΠΟΥ 350 εργαζόμενοι και νεολαίοι συμμετείχαν στην αντι-ιμπεριαλιστική πορεία σήμερα Παρασκευή βράδυ στην Αθήνα, από τα Προπύλαια στη Βουλή, ενάντια στην επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΕΠΑ Τζον Κέρι.

Πήραν μέρος με τα πανό τους η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Λαϊκή Ενότητα και το Λαϊκό Κόμμα Τουρκίας.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα σ’ όλη τη διάρκεια της πορείας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία, για την έξοδο της Ελλάδας από ΕΕ και ΝΑΤΟ, για την κατάργηση των στρατιωτικών βάσεων ΕΠΑ-ΝΑΤΟ και των πυρηνικών, για τη νίκη της Ιντιφάντα, για λευτεριά στην Παλαιστίνη, υπέρ των προσφύγων, για τη συμμαχία των Μεσογειακών χωρών ενάντια στον ιμπεριαλισμό κ.α.

DSC02326

► Οι αγωνιστικές πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε στις 6/12/08 από τον αστυνομικό Κορκονέα, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Κυριακή 12:00 (μαθητές), 2:00 μ.μ στα Προπύλαια (καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, κόμματα της αριστεράς, συνδικάτα κ.α.) και στις 6:00 μ.μ. (καλούν αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες).-  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s